Dag van de leerkracht: coronaproof!

  • 5 oktober 2020

Een KITOS-mondmasker voor onze leerkrachten!

Leerkrachten zijn de ruggengraat van elke school. Zij verdienen elke dag erkenning en respect, maar vandaag, voor de dag van de leerkracht, zetten we hen graag extra in het zonnetje. Elk jaar geven we onze leerkrachten een cadeautje voor deze speciale dag. Dit jaar is uitzonderlijk, en vraagt daarom om een aangepast cadeautje. Daarom geven we onze leerkrachten dit jaar hét coronasymbool: een mondmasker. Zo beschermen we samen onze leerkrachten, leerlingen en elkaar.

Elke leerkracht krijgt een KITOS-mondmasker, maar niet zo maar het eerste het beste. Ook hiervoor gaan we terug naar onze kernwaarden. Eén daarvan is solidariteit. De keuze om samen te werken met Think Pink voor de productie  van deze mondmaskers was dus snel gemaakt. Met de aankoop van deze maskers steunen we als school graag de strijd tegen borstkanker.