We verwelkomen een nieuwe collega!

  • 1 september 2022

Welkom!

Op 1 september 2022 mogen we een nieuwe collega bij KITOS ver verwelkomen. We zijn blij dat Thijs Smeyers vanaf dit schooljaar het team van KITOS komt versterken als beleidsadviseur onderwijskwaliteit.

Thijs zal aan de slag gaan om inhoudelijke beleidsondersteuning te bieden aan het bestuur en de directies. Hij zal vanuit data, statistieken en onderzoek beleidsbeslissingen voorbereiden. Daarnaast zal hij trends en thema’s in het huidige en toekomstige onderwijs scherpstellen in visienota’s door het opvolgen van maatschappelijke trends en ontwikkelingen in het onderwijslandschap. In tandem met afgevaardigd bestuurder Francis Van Caer zal hij directies en bestuur ondersteunen om processen (verder) te verbeteren. Maar daar blijft het niet bij. Vanuit KITOS stimuleren we innovatie. Naast voorstellen tot verbetering formuleren, zal Thijs bijvoorbeeld de effecten van de geïmplementeerde innovaties onderzoeken.

Van harte welkom Thijs!

Thijs kan je bereiken via Thijs.smeyers@kitosscholen.be