15de editie onderwijsbeurs is een groot succes

  • 17 februari 2023

Op woensdag 15 februari 2023 vond de 15de editie van de onderwijsbeurs in Technopolis Mechelen plaats. Met een opkomst van meer dan 1000 jonge gezinnen kunnen we spreken over een succesvolle editie!

Op woensdag 15 februari 2023 vond de 15de editie van de onderwijsbeurs in Technopolis Mechelen plaats. Vorige edities werden door corona geannuleerd en dat is misschien wel een reden waarom de opkomst tijdens deze fysieke beurs zo talrijk was. Liefst meer dan 1000 gezinnen kwamen langs om onze scholen binnen de KITOS-groep te ontdekken.

Ouders uit Mechelen en rondom kregen de kans om kennis te maken met onze vier secundaire scholen binnen de KITOS-groep: Ursulinen Mechelen, Hagelstein, Sint-Norbertus Duffel en COLOMAplus. Wij stonden klaar voor elke leerling (en ouder) om hen bij staan in hun mogelijke studiekeuze. Binnen KITOS kan je kiezen uit een gevarieerd aanbod waar elk kind zijn/haar talent(en) kan ontdekken.

Wij bedanken graag alle aanwezige ouders, (nieuwe) leerlingen, directie, leerkrachten, ondersteunend personeel en de dienst communicatie voor de goede voorbereidingen en aanwezigheid tijdens de beurs!

Maak je graag digitaal nog eens kennis met onze scholen? Je kan ze hieronder ontdekken:

Ursulinen Mechelen
COLOMAplus
College Hagelstein
Sint-Norbertus Duffel

KITOS, niet zomaar een scholengroep.